ODLIČNA UVRSTITEV GASILK PGD ŽIRI NA GASILSKI OLIMPIJADI V CELJU

Na gasilski olimpijadi, ki se je zaključila prejšnji teden so članice B, PGD Žiri dosegle odlično 4. mesto!

Na gasilski olimpijadi, ki se je zaključila prejšnji teden so članice B, PGD Žiri dosegle odlično 4. mesto! Za dosežen rezultat jim čestitamo tudi na GZ Škofja Loka. V nadaljevanju pa delimo njihov zapis, objavljen na strani PGD Žiri
https://pgd-ziri.si/novice/zahvala-clanic/

Zahvala članic

V Celju se je ta vikend končala Gasilska olimpijada 2022. Na njej je tekmovalo preko 2.600 tekmovalcev iz 20 držav. Članice B, PGD Žiri, smo ponosne in srečne, da smo lahko bile del te zgodbe.

Težko je strniti vse občutke, ki smo jih doživele v enem tednu. Bilo je naporno, a hkrati nepozabno. Organizacija Gasilske olimpijade 2022 je bila izvedena na zares vrhunskem nivoju. Vse je teklo nemoteno, prostovoljci so garali dan in noč, a vendar so nas vsak dan posebej pričakali z nasmehom in prijaznostjo. V Slovenski vasi, kjer smo bile nastanjene, je bilo vzdušje med ekipami ves čas pozitivno in sproščeno.

Na tem mestu bi se rade še enkrat zahvalile vsem, ki ste nam pomagali, da smo lahko uspešno zastopale naš kraj. Največja zahvala gre seveda našemu mentorju Dušanu, pa tudi članom našega društva, ki so sodelovali z nami.

Velika hvala tudi donatorjem: Občini Žiri, podjetjem in posameznikom, ki ste nam s finančno pomočjo ali na drug način, omogočili, da smo se lahko brezskrbno osredotočile na naš nastop na olimpijadi.

Kljub temu, da nam je do medalje zmanjkalo le pičlih 24 stotink sekunde, smo olimpijsko mesto zapuščale ponosne in srečne, obogatene z novimi izkušnjami.

Tudi veličasten sprejem, ki ste nam ga pričarali, nas je ganil in zares smo začutile vso podporo naših navijačev.

Hvala vsem!

Tanja, Brigita, Anica, Damjana, Ana, Meta, Lili M., Lili P., Mateja, Helena


Fotogalerija

Klic NA POMOČ - 112

Če potrebujete pomoč gasilcev, nujno medicinsko pomoč, nujno veterinarsko pomoč, pomoč gorskih, jamarskih reševalcev, drugih reševalnih enot ali policije, pokličite na telefonsko številko 112

Naslov

Gasilska zveza Škofja Loka
Kidričeva cesta 51a
4220 Škofja Loka
Slovenija

Sponsored by e-Vizija s.p. - All rights reserved 2017